FERRAN CUSSÓ el gran de dos germans i potablava d’adopció. Quan té 7 anys és atacat per un company de classe que li clava un llapis a l’ull. Sobreviu i això no li impedeix fer la seva feina. Li encanta viatjar amb la seva Volkswagen T3. 18 anys treballant en el món audiovisual i 15 com a dissenyador gràfic. Comença com a auxiliar tècnic de vídeo per passar a ser editor i després colorista. Un cop finalitzats els estudis de disseny, passa a formar part del departament gràfic de Muntatge de Mozart i després del de Molinare.

BRÍGIT TORRENTS filla única i potablava de naixement. Als 4 anys li cau la nevera damunt i no li passa res. Podria estar-se hores imprimint amb la seva Adana. 15 anys d’experiència com a dissenyadora gràfica d’imatge corporativa, premsa i editorial en estudis i agències de publicitat barcelonins (5artfinal, Pavlov i BlocD).

Es coneixen cursant els seu estudis de disseny a Elisava. Junts configuren Domingo Recreativos i actualment treballen com a dissenyadors gràfics des de Uikú, coworking cooperativa de El Prat de Llobregat.

Actualment comparteixen el projecte Lettersigns a Instagram.

A les xarxes: